Radno vrijeme


Svaki dan od 07:00 do 20:00

U ugodnom ambijentu restorana Kamene kupke nudimo izbor između vegetarijanske, veganske ili bezglutenske prehrane.

Osim dnevnih menija moguće je, uz prethodnu najavu, poslužiti jedan od 6 menija (standardni, grofovski I i II, mediteranski, vegetarijanski meni ili specijalitet kuće) u rasponu cijena od 9,50 € do 12,00 €.

Kapacitet restorana je 132 mjesta.

​​​​​​​Pristup restoranu omogućen je i osobama s teškoćama u kretanju.
Kuhinja i restoran rade prema usvojenim standardnim pravilima i postupcima te pravilima HACCAP-a.

Doručak 07:00 - 09:00
Ručak 12:00 - 14:00
​​​​​​​Večera 18:00 - 19:30


Tople plate po narudžbi za van 13,00 €
Grill plate po narudžbi za van 14,00 €



​​​​​​​

Restoran

Tjedni jelovnik

Narudžbe svaki dan do 10 sati
na broj telefona: 034/ 440 - 735

Ponuda gableca od 21. do 27.1.2025.

Cijena gableca 5,00 €
  - juha se dodatno naplaćuje 0,40 € 

21.01. Utorak
1. Juneća juha, mahune varivo, kranjska kobasica, krafne
2. Juneća juha, pire krumpir, špinat, juneći odrezak, krafne
22.01. Srijeda
1. Pileća juha, svinjsko pečenje, dizane knedle, dinstani kiseli kupus, jogurt voćni
2. Pileća juha, brokula, dizana knedla, pečena piletina, jogurt voćni
23.01. Četvrtak
1. Juneća juha, stroganoff sa svinjetinom, riža, salata, palačinke s lino ladom
2. Juneća juha, pureći odrezak, đuveđ riža, salata, palačinke s lino ladom
24.01. Petak
1. Krem juha od šparoge, brudet od oslića, kukuruzna krupica, salata, voće
2. Krem juha od šparoga, pohani oslić file, dinstane mahune, kukuruzna krupica, salata, voće
25.01. Subota
1. Juneća juha, bosanski lonac, buhtle
2. Juneća juha, juneći odrezak, pire krumpir, prokulica, buhtle
26.01. Nedjelja
1. Proljetna juha, pureći odrezak, mlinci, salata, štrudle sa sirom
2. Proljetna juha, pileća pljeskavica, carski mix, mlinci, salata, štrudle sa sirom
27.01. Ponedjeljak
1. Juneća juha, špageti bolonjez, salata, voće
2. Juneća juha, juneći odrezak, batat pečeni, povrće za juhu, salata, voće