Restoran

Radno vrijeme


Svaki dan od 07:00 do 20:00

U ugodnom ambijentu restorana Kamene kupke nudimo izbor između vegetarijanske, veganske ili bezglutenske prehrane.

Osim dnevnih menija moguće je, uz prethodnu najavu, poslužiti jedan od 6 menija (standardni, grofovski I i II, mediteranski, vegetarijanski ili specijalitet kuće) u rasponu cijena od 60,00 / 7,96 € do 75,00 kn / 9,95 €.

Kapacitet restorana je 132 mjesta.

​​​​​​​Pristup restoranu omogućen je i osobama s teškoćama u kretanju.
Kuhinja i restoran rade prema usvojenim standardnim pravilima i postupcima te pravilima HACCAP-a.

Doručak 07:00 - 09:00
Ručak 12:00 - 14:00
​​​​​​​Večera 18:00 - 19:30


Novo u ponudi:

Hamburger  20,00 kn / 2,65 €
Cheeseburger  22,00 kn / 2,92 €
Burger Toplice Lipik  24,00 kn / 3,19 €
Pommes frites  8,00 kn / 1,06 €


Tople plate po narudžbi za van – već od 50,00kn / 6,64 € po osobi
Grill plata 55,00kn / 7,30 € po osobi


​​​​​​​

Tjedni jelovnik

Narudžbe svaki dan do 10 sati
na broj telefona: 034/ 440 - 735

Ponuda gableca od 04. do 10.10.2022.

Cijena gableca 30,00kn / 3,98 €
  - juha se dodatno naplaćuje 3,00kn / 0,40 €

04.10. Utorak
1. Juneća juha, pečena pureća krila, restani krumpir, dinstani grašak, salata, croisant
2. Juneća juha, pureći odrezak, slanci, cvjetača, salata, croissant
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
05.10. Srijeda
1. Juneća juha, miješano meso, pomes frites, ajvar, salata, voće
2. Juneća juha, odrezak pureći, batat pečeni, brokula, salata, voće

06.10. Četvrtak
1. Proljetna juha, vinski paprikaš od svinjetine, štruce s makom
2. Proljetna juha, juneći odrezak, pire krumpir, špinat, štruce s makom
​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​
07.10. Petak
1. Krem juha od brokule, pohana škarpina, meksička salata, bazlamača
2. Krem juha od brokule, pečeni oslić bez glave, poriluk na lešo, bazlamača
​​​​​​
08.10. Subota
1. Proljetna juha, svinjsko pečenje, pečeni batat, povrće za francusku salatu, salata, puding
2. Proljetna juha, juneći odrezak, pečeni batat, cvjetača, salata, puding

​​​​​​​​​​​​​​​​​
09.10. Nedjelja
1. Pileća juha, pohani pileći zabatak, riža s kukuruzom, salata, krempita
2. Pileća juha, pečena piletina, kelj na dalmatinski, krempita

​​​​​​​
10.10. Ponedjeljak
1. Juneća juha, špageti bolonjez, salata, štrudle sa sirom
2. Juneća juha, pureći odrezak, dinstane mahune, pečeni batat, salata, štrudle sa sirom