Narodne kupke 

 • Radno vrijeme: 
  ​​​​​​​
  ​​​​​​​PON, SRI, NED 13-21
  ​​​​​​​UTO, ČET, PET, SUB 9-21

  Kontakt:

  Tel: +385 (0)34 440 703
  ​​​​​​​E-mail: narodne.kupke@toplice-lipik.hr
  ​​​​​​​

Narodne kupke Toplica Lipik: iskustvo kulturne baštine i relaksacije 
​​​​​​​

Toplice Lipik ponosno predstavljaju svoj najnoviji dodatak - Narodne kupke - mjesto koje spaja povijest, tradiciju i modernu relaksaciju. Ovaj jedinstveni centar koji svoja vrata za javnost otvara 1. ožujka 2024. jedan je od rezultata projekta Terme Lipik, te nudi nezaboravno iskustvo kulturne baštine i dubokog opuštanja u isto vrijeme.

Narodne kupke oživljavaju bogatu kulturnu baštinu grada Lipika, odajući počast prošlim vremenima kroz rekonstruirani povijesni prikaz liječenja termo-mineralnom vodom. Posjetitelji će biti uronjeni u povijest kroz multimedijalne interpretacije, istražujući kulturnu tradiciju grada Lipika i njezinu povezanost s termalnim vodama.

Otvorenje ovog luksuznog mjesta proslavit ćemo vikend popustom od 30% na sve usluge, a kako biste osigurali svoje mjesto rezervacije su obavezne.

U Narodnim kupkama, posjetitelji mogu:

Uživati u bazenu s termo-mineralnom vodom: Ova termalna voda, koja potječe iz dubine od gotovo 300 metara, poznata je po svojim ljekovitim svojstvima i koristi se za tretiranje raznih zdravstvenih problema.

Iskusiti tursku kupelj i suhu saunu: Tradicionalni rituali turske kupelji i opuštajući učinci suhe saune pružaju potpuno opuštanje uma i tijela.

Otkriti haloterapiju u slanoj sobi: Inspirirana prirodnim slanim spiljama, slana soba pruža terapeutski učinak za razne respiratorne i dermatološke tegobe.

Uživati u masaži: Naši wellness terapeuti nude masažu uz dodatke kao što je vulkansko kamenje i akupresurne podloge za olakšanje različitih tegoba.

Osim toga, posjetitelji će biti okruženi elementima interpretacije kulturne baštine kroz zvučne i vizualne efekte, pružajući im dublje razumijevanje povijesti grada Lipika.

Narodne kupke su savršeno mjesto za opuštanje i istraživanje bogate povijesti ovog prekrasnog grada. Rezervirajte svoje mjesto i pridružite se otvorenju ovog jedinstvenog odredišta.
Za rezervacije i više informacija posjetite www.toplice-lipik.hr ili nas kontaktirajte na br.tel.: 034/440-703 ili e-mail: narodne.kupke@toplice-lipik.hr

Pridružite se i iskusite jedinstveni spoj kulturne baštine i relaksacije u Narodnim kupkama Toplica Lipik!