Novosti

Dozvoljene posjete pacijentima

Obzirom na povoljniju epidemiološku situaciju vezanu uz infekciju COVID-19 uzrokovanu virusom SARS-CoV-2, od 12.07.2021. u Toplicama Lipik dozvoljavaju se posjete nepokretnim i teško pokretnim pacijentima na odjelima II i III, ali prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

...

Pročitajte više

Ljetna akcija 2021.

Ovoga ljeta Toplice Lipik pripremile su za vas posebnu pogodnost!

Uz kupnju jednog od paketa zdravstvenog turizma gratis dobivate cjelodnevne ulaznice za vanjske bazene za sve dane boravka.

 

Potražite ljetno osvježenje u Lipiku!

 

Više informacija potražite na broj tel.: 034/440-700 ili 728

 

Akcija traje od 01.07. do 15.09.2021.

 

Pročitajte više

Stari termini za bazen ponovno aktivni

Poštovani korisnici bazena,

od srijede, 30. lipnja 2021. vraćamo stare termine za rekreativno kupanje ????

Pročitajte više

Otvorenje terase

U razvojnim planovima Toplica Lipik, jedna od temeljnih odrednica bila je i podizanje ugostiteljske ponude na razinu primjerenu zdravstvenom turizmu.
Sa zadovoljstvom obavještavamo naše goste, pacijente, građane i širu javnost da smo ovih dana završili investiciju vrijednu 3,5 mil. kuna kojom smo povećali kapacitet restorana za 70 sjedećih mjesta i stvorili uvjete za bolju ugostiteljsko-turističku ponudu.
Svečano otvorenje vrtne terase (dograđeni dio restorana Kamene kupke) održano je 14. svibnja 2021. u 11 sati kratkim prigodnim programom i druženjem uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Pročitajte više

Obilježen Međunarodni dan sestrinstva

Svake godine, 12. svibnja obilježava se Međunarodni dan sestrinstva kao sjećanje na dan rođenja Florence Nightingale (1820. – 1910.), začetnice modernog sestrinstva.
Važnost sestrinske profesije za društvo i zdravlje zajednice već drugu godinu zaredom naglašava i Svjetska zdravstvena organizacija te su 2020. i 2021. godina proglašene godinama medicinskih sestara i primalja.
Toplice Lipik jedanaestu godinu zaredom obilježavaju Međunarodni dan sestrinstva. Ove godine, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, uz kratak prigodni program podjelit će se priznanja medicinskom osoblju kao zahvala za rad i trud koji svakodnevno ulažu u skrbi za oboljele.

Pročitajte više

Toplice Lipik aktivno sudjelovale na 5. hrvatskom neuroimunološkom kongresu

06. i 07. svibnja 2021.g. održan je 5. hrvatski neuroimunološki kongres s međunarodnim sudjelovanjem te 5. skup medicinskih sestara i tehničara u neuroimunologiji u Zagrebu – online u organizaciji prof. dr. sc. Vanje Bašić Kes, dr. med, spec. neurolog, subspec. neuroimunologije iz Klinike za neurologiju KBC Sestre milosrdnice.

Pročitajte više

Stručno usavršavanje HKF - Online predavanje

FIZIOTERAPIJA KOD PACIJENATA SA OSTEOARTRITISOM

 

Dana: 20.5.2021. u 14.00 h

Predavač: Ivana Malbašić, bacc.physioth.

Predavanje je namjenjeno fizioterapeutima, članovima HKF i bodovano je s 4 boda.

Prijave na mail: edukacije.sblipik@gmail.com

Pročitajte više

Obavijest o promjeni domene

Poštovani korisnici usluga i poslovni partneri,

 

obavještavamo Vas da su Toplice Lipik – Specijalna bolnica, u skladu s promjenom službenog naziva Ustanove, dana 26.04.2021. promijenile i glavnu domenu iz bolnica-lipik.hr u:

toplice-lipik.hr

 

Sve mail adrese u nazivu ostaju iste, mijenja se samo domena (primjer: info@bolnica-lipik.hr mijenja se u info@toplice-lipik.hr). 

Nova adresa službene web stranice je www.toplice-lipik.hr

Pročitajte više